Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκλόνισε την Ελλάδα, κατακτώντας το τρίτο χρυσό του μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού και τον ελληνικό εθνικό ύμνο - Αγωνίστηκε με αφόρητους πόνους στους αγώνες της Ντόχας του Κατάρ και έγραψε ιστορία με την 9η διαδοχική του νίκη - Η συγκλονιστική προσπάθειά του συγκίνησε όλη τη χώρα - Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σχετικά με το έγγραφο μας με αρ. πρ. 62/20-9-2017 που αφορούσε για «Μέτρα Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων» και γενικότερα προτάσεις μας, για ασφαλή μετακίνηση των μαθητών, επανερχόμαστε για να επισημάνουμε ως επιτακτική ανάγκη, την «Επέκταση του ωραρίου της δημοτικής συγκοινωνίας» τις απογευματινές ώρες, στην Παροικιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευτράπελες καταστάσεις μπορούν φυσικά να προκύψουν ακόμη και στις πιο σοβαρές συνεδριάσεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγοι μόλις μήνες απομένουν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των Δημοτικών Εκλογών του 2019 και το πολιτικό θερμόμετρο δείχνει να ανεβαίνει!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγές στην υπουργική απόφαση για το ειδικό εποχικό επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ προβλέπει νέα απόφαση του υπουργείου Εργασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πρωτότυπη ιδέα για τις παιδικές χαρές είχε ο Δήμος Τρικκαίων. Και την υλοποίησε με τις πινακίδες στις νέες, 40 πιστοποιημένες παιδικές χαρές που κατασκεύασε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσχημα νέα για την τσέπη των οδηγών φέρνουν οι υπολογισμοί των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις ασφάλειες αυτοκινήτου, καθώς έρχονται αυξήσεις που ίσως φτάσουν ακόμη και το 20%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο, σε συνδυασμό με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και τα μέτρα πρόληψης που επιβάλλονται από τη Νομοθεσία (Πυροσβεστική Διάταξη 9/2000 όπως αυτή τροποποιήθηκε από την Πυροσβεστική Διάταξη 9Α/ 2005).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 1-11-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 53χρονος γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα γενικότερο περιβάλλον οικονομικής και δημοσιονομικής στενότητας και παρά τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων, ο Δήμος Πάρου με σωστή, χρηστή οικονομική διαχείριση, παραμένει οικονομικά εύρωστος και λειτουργικός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos