Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Συναγερμός σήμανε λίγο νωρίτερα σήμερα στο «Ελ. Βενιζέλος», όταν ένα γκρουπ Κινέζων τουριστών έφτασε στη χώρα μας από τη Ρώμη. Προληπτικά, έγινε έλεγχος από τις αρχές αν νοσούν από τον κοροναϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίστε μια 3ημερη απόδραση, για 2 άτομα, στην ομορφότερη πλευρά της λίμνης Πλαστήρα στο 4* Naiades Hotel, με ημιδιατροφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ και ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ σας προσκαλούν στη θεατρική performance «Βαπόρια, βαπόρια, πάρα πολλά βαπόρια...» την Παρασκευή 31.01.20 στις 21:30 στο οινοποιείο Μωραΐτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 13:48

Στοίχημα: Με το Goal/Goal στο ντέρμπι (vid)

Κυριακή (26/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις και ντέρμπι από όλη την Ευρώπη, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα, ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όλα συνέβησαν στις 04.30 τα ξημερώματα στην λουτρόπολη των Καμμένων Βούρλων. Ένα αγροτικό Navara έκανε όπισθεν στο ATM που ήταν στα ΕΛΤΑ στα Καμμένα Βούρλα και παρέσυρε τα πάντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδειες οδήγησης, μεταβιβάσεις αδειών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, point system, ακόμη και καταγγελίες είτε προς οδηγούς ταξί ή εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών θα γίνονται γρήγορα, εύκολα και με ένα κλικ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 13:24

Ο Λάνθιμος θα γυρίσει ταινία στην Τήνο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, με τον καλλιτεχνικό της διευθυντή Γιώργο Κουμεντάκη, σε συνεργασία με τον κορυφαίο σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο ετοιμάζει ταινία μικρού μήκους, που οι σκηνές της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων της αεροπορικής εταιρείας Boeing, το 777Χ, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Πέιν του Σιάτλ, για το παρθενικό του ταξίδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους 56 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον κοροναϊό στην Κίνα, σύμφωνα με τον νεότερο τραγικό απολογισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 35 ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων του σεισμού, που σημειώθηκε την Παρασκευή στην Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos