Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 - Psts.gr
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 16:31

Ανταρσία στην Πάρο … λόγω ΕΚΑΒ

Το ασθενοφόρο «μονάδα» του ΕΚΑΒ που διαθέτει εδώ και λίγο καιρό η Πάρος το οποίο είναι ιατρικά εξοπλισμένο ώστε να εκτελεί διακομιδές σε σοβαρά περιστατικά, ήταν έτοιμο σήμερα το μεσημέρι 16 -6 να αναχωρήσει με πλοίο της γραμμής με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες άλλου νησιού αφήνοντας έτσι την Πάρο ακάλυπτη υγειονομικά σε περίοδο αυξημένων αναγκών διακομιδής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 166/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου και αφού έλαβε υπόψη:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 13.06.2016 με το α.π. 2774 έγγραφο της Π.Ε.ΠΑΡΟΥ σας ζητήσαμε να μην μετακινηθεί το νέο ασθενοφόρο της Πάρου .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό τόνισε ο κ. Χρήστος Ζερεφός, Ακαδημαϊκός, Επόπτης του Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμοσφαίρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών μιλώντας σε διάλεξη τουΙνστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδoς με θέμα «Η αποσταθεροποίηση του κλίματος και η Δημόσια Υγεία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (15.06.2016) το μεσημέρι στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 45 και 29 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για υποκλοπή μεταφορικού έργου και άγρα πελατών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 23 Ιουνίου στην παραλία της Αλυκής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αεροδρόμια και λιμάνια, η τουριστική εικόνα της χώρας κατεδαφίζεται καθημερινά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ´Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου, σε συνέχεια των προσπαθειών της για την επίλυση του θέματος της υγείας στο νησί μας, πραγματοποίησε, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, την Δευτέρα 13-6-2016, συνάντηση με την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου κα Όλγα Ιορδανίδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ην 14-06-2016 το πρωί συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 23χρονος υπήκοος Ιρλανδίας γιατί οδηγούσε τετράτροχο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos