Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Πήρε ξανά το χρυσό στο Παγκόσμιο στους κρίκους στο Μόντρεαλ ο Λευτέρης Πετρούνιας και το γιόρτασε με την ψυχή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, από τους λιμένες Νάξου και Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 36χρονη και 82χρονος αντίστοιχα, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το συγκεκριμένο είδος δεν είναι ο σαπουνάς όπως μεταδίδεται, αλλά ο καρχαρίας αλέτρι, ή γκρίζος νωτιδανός (επιστημονική ονομασία Hexanchus griseus – Εξάνχος ο φαιός)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θεατρόφιλο κοινό της Πάρου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τρείς σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις που δόθηκαν σε Παροικία και Νάουσα το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα τσιγάρα (και γενικά ο καπνός) περιέχουν μεγάλες ποσότητες νικοτίνης. Η νικοτίνη είναι μια εθιστική ουσία και γι' αυτό είναι δύσκολο για έναν καπνιστή να κόψει το κάπνισμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρώτος -και ίσως ο μοναδικός- κανόνας που πρέπει να ξέρετε για τις μπανάνες και το πώς διατηρούνται καλύτερα είναι να αποφύγετε να τις βάζετε στο ψυγείο, ειδικά προτού ωριμάσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμούς εθνικών ομάδων κινούμαστε και σήμερα, Κυριακή (08/10), έχοντας ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το κουπόνι του πάμε στοίχημα, ένα από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένα από την Α' Αγγλίας και ένα από τη Β' Ιταλίας. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά preview από τις εταιρίες στοιχήματος που έχουν νόμιμη άδεια στη χώρα μας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 10η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις με φορολογικά κίνητρα, αλλά και με τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οκτώ άτομα τα έκαναν γυαλιά - καρφιά και εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos