Ιανουάριος 2018 - Psts.gr

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός του Islands e-media, που προσφέρει ως δώρο τα ψώνια σας αξίας 400€ από τα Super markets SYN.KA & Βιδάλης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου της Αθήνας για το Μακεδονικό που θα λάβει χώρα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική διεύρυνση της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών στην Ελλάδα παρατηρείται από το 2014. Για την ακρίβεια, η χρήση ηλεκτρονικών πληρωµών (µε κάρτες) διευρύνεται, διπλασιαζόμενη σχεδόν από έτος σε έτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος βρίσκετια στη Ρόδο, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 01η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την διαβούλευση για την κυκλοφοριακές αλλαγές στην Παροικία, το Δ.Σ. του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων Πάρου - Αντιπάρου "Μαντώ Μαυρογένους" προτείνει τις παρακάτω προτάσεις για την γενική αναβάθμιση της Παροικίας:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εικόνα της Παναγίας, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1823 στο κτήμα Δοξαρά στην Τήνο και σε εκείνη ακριβώς την τοποθεσία κτίστηκε ο σημερινός ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που σήμερα αποτελεί παγκόσμιο προσκύνημα για την Ορθοδοξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, στο Cafe Bar “ΜΕΓΑΡΟΝ”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις “Salon des Vacances” στις Βρυξέλλες και ΙΜΤΜ στο Τελ Αβίβ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 19:51

Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας Πάρου

Με μια μεγάλη χορευτική παράσταση με έντονο αποκριάτικο χρώμα και υπό τον τίτλο "Ορίσατε να αποκρεώσουμε" υποδέχεται ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας το 2018, τη χρονιά κατά την οποία συμπληρώνει αισίως τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή του. Χορευτές από όλες τις ομάδες του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς, δρώμενα και έθιμα από την Πάρο, τη Νάξο, την Κοζάνη, τη Θεσσαλία και τη Θράκη σε καλλιτεχνική επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Θάνου Σαμπάνη, ενώ μια ξεχωριστή νότα θα δώσει το θέατρο σκιών από τον καραγκιοζοπαίκτη Κωνσταντίνο Ντούμπα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 47

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos