Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Εξαιρετική η κινητοποίηση του Παριανού Λαού, που σύσσωμος  διαμαρτυρήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2014, για την κατάντια του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Συνήλθε σήμερα 9 Μαρτίου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Οικολογία, Συμμετοχή, Αλληλεγγύη, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» με σκοπό τη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Το βράδυ της Κυριακής 2 Μαρτίου 2014 ο Πολιτιστικός σύλλογος "ΑΤΛΑΝΤΙΣ" Άσπρου Χωριού Πάρου διοργάνωσε αποκριάτικη συνεστίαση στην αίθουσά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε αύριο Δευτέρα  10 Μαρτίου και ώρα 11:30 πμ,  στη Συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σήμερα, 8 Μάρτη, ημέρα της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη και την Παρασκευή  6 και 7 Μαρτίου ο Νίκος Συρμαλένιος παρευρέθηκε στις κινητοποιήσεις των φορέων και της νεολαίας της Σαντορίνης στο χώρο του αεροδρομίου, συμπαραστεκόμενος στον αγώνα τους κατά της ιδιωτικοποίησης του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 18:01

Αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη

Εως και την Τετάρτη (12/3) συνεχίζεται το αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από τον θάνατό της,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντός του επομένου 10ημέρου προγραμματίζεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση από τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών το σχέδιο για την ανάπτυξη πανελλαδικού δικτύου ασύρματης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγγραφο με το οποίο προτείνει συγκεκριμένα πεδία αλλαγών στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, με στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας στην πολιτική σκηνή, έχει επιδώσει στην κυβέρνηση η τρόικα στο πλαίσιο της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι φίλες της πάντα τη θυμούνται να λέει «μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό κουμπί, να το πατάς και να σου βγάζει τον ιδανικό άντρα για σένα».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos