×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Μέσα σε 24 ώρες στην Παροικιά της Πάρου είχαμε άλλον έναν θάνατο. Πρόκειται για Κινέζα, 30-40 χρόνων, που βρέθηκε νεκρή από τον ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων σήμερα το πρωί στο μπάνιο του δωματίου όπου νοίκιαζε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίδες του ΑΟ Πάρου στον πρώτο ημιτελικό του Final Four που διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου κατά την χθεσινή συνεδρίαση του, συζήτησε το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς ενημέρωση των μελών εστίασης και προς κάθε ενδιαφερόμενο, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου δημοσιοποιεί έγγραφο για την υποβολή αιτήσεων για την παραχώρηση της χρήσης κοινόχρηστων χώρων, πεζοδρομίων μπροστά από τα καταστήματα για το έτος 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 13:20

Aqua Spirit: Μηχανική βλάβη στην Άνδρο

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το Ά Λιμενικό Τμήμα Άνδρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» Ν.Π. 12055, για μηχανική βλάβη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/4/2014 στην αίθουσα του εστιατορίου Μινώα στη Νάουσα, συνάντηση  του υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής του Δημοτικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Νέα Πνοή», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαούνη, σας προσκαλεί την Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κατάρ­γηση της αποστολής βεβαιώσεων συντάξιμων αποδοχών προχώρησε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ATTICA GROUP, μητρική εταιρεία των εταιρειών SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES, με ικανοποίηση ανακοινώνει τη διπλή της διάκριση στα TOURISM AWARDS 2014, που διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias Communication.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 11:27

Ευχαριστήριο ΕΠΑΨΥ προς το Δήμο Πάρου

Το ΔΣ της ΕΠΑΨΥ και τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ ευχαριστούν θερμά το Δήμο Πάρου για την έμπρακτη υποστήριξη του στο έργο της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos