Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Θ. Μαρινόπουλος, με προφορικό αίτημά του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου της Πέμπτης 19 Ιουλίου, ζήτησε την αντικατάστασή του από την 3μελή επιτροπή που έχει επωμιστεί το έργο της απόφασης για τη διανομή καρτών εισόδου στους πολίτες, στη πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης και η πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει τρεις γιους και δυο κόρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιλογή μιας συσκευής Miele είναι μια σχέση ζωής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από 44 χρόνια της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο, αυτή η ημέρα θα παραμένει ως η μαύρη επέτειος όλου του Ελληνισμού. Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου επιτέθηκε ύπουλα και άνανδρα κατά της Κύπρου και της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιμπολογάς συχνά μέσα στη μέρα;Έχεις τα απογεύματα συχνά «λιγούρα» για κάτι γλυκό;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-07-2018 συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 20χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού 33χρονης αλλοδαπή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-07-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 22 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο, ποσότητα ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου από την είδηση του θανάτου νεαρού άνδρα παριανής εντοπιότητας στις Κολυμπήθρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, υπήρχαν οι σαφέστατες ενδείξεις, και τώρα πλέον μπορούμε να μιλάμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα, ότι ο τουρισμός φέτος βαδίζει για 4η συνεχή χρονιά σε νέο ιστορικό ρεκόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos