Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Μια ξεχωριστή συνταγή για τσιζκέικ με ξεχωριστή αφράτη υφή και απολαυστική γεύση. Μια ιδέα που θα απογειώσει το γλυκό.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο σεφ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση - Παρέμβαση για το θέμα έκανε ο Αλέκος Αυλωνίτης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας - Απομακρύνθηκαν οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι από το μαγαζί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα συμπεράσματα της έκθεσης τονίζεται ακόμα πως οι ευκαιρίες που ανοίγονται για την Ελλάδα από την ελληνική εμπορική ναυτιλία είναι ποικίλες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία, που ολοκληρώνουν την εικόνα για την αρχιτεκτονική των κτιρίων γύρω από το τέμενος του Απόλλωνα στο ακατοίκητο νησί Δεσποτικό, και στο γειτονικό Τσιμηντήρι έφεραν οι αναστηλωτικές και ανασκαφικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από το απόγευμα της Τρίτης βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι λεγόμενοι «Μαύροι Πάνθηρες» της αστυνομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκαν, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, ένας 38χρονος και ένας 63χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρίζουν το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών με τη χλιδάτη εμφάνισή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάντα ψάχνουμε τις τροφές που μας κάνουν πιο υγιείς και δυνατούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση τυριού ροκφόρ, λόγω πιθανής παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη είναι αυτή την εποχή η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου από πλοία που καταφθάνουν σχεδόν ταυτόχρονα, αναχωρούν μαζί, ενώ άλλα παραμένουν την ίδια στιγμή αρόδου αναμένοντας τη… σειρά τους για να αγκυροβολήσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos