Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 18:26

Ο ΕΝΦΙΑ και η εφαρμογή του

Είναι αλήθεια ότι ο ΕΝΦΙΑ μπήκε απότομα στη ζωή μας. Μέχρι και την έναρξη της οικονομικής κρίσης ο φόρος επί της ακίνητης περιουσίας, (ΦΑΠ ή ΕΤΑΚ αναλόγως του έτους), ήταν από τους χαμηλότερους στην Ευρωζώνη.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Στις 12-10-2014 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοτίου ότι το χρονικό διάστημα 11/12-10-2014 άγνωστος δράστης θανάτωσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 16:41

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κέα Στις 11-10-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας ένας 57χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 9/10 πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Πάρου οι εκλογές των μαθητικών κοινοτήτων για την σχολική χρονιά 2014-2015. Τα αποτελέσματα εκλογών έχουν ως εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυρώνεται η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 14/10/2014 και ώρα 19:30 λόγω αιφνίδιας ασθένειας του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και μη ολοκλήρωσης των θεμάτων.

Ο Προεδρεύων του Δημοτικού Συμβουλίου

Γιάννης Βασιλόπουλος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχω, πάντα μέσα μου βαθειά κρυφή την ελπίδα πως θα έρθει κάποτε η στιγμή που οι «θεσμοί» στην Ελλάδα να λειτουργήσουν, σωστά.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κατάσταση της παρεχόμενης δημόσιας υγείας στα νησιά, παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες και παρεμβάσεις πολιτών και συλλόγων, φθίνει μέρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα εντυπωσιακό ψηφιδωτό που απεικονίζει ένα άρμα με έναν άνδρα σε κίνηση ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στον Τύμβο Καστά της αρχαίας Αμφίπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos