Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Στο πλευρό της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ βρέθηκε η Μύρτω, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο το 2012. Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Έλντερ Λόπες πανηγύρισαν μαζί της τη νίκη επί του Δικέφαλου του Βορρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία στο Σάδερλαντ Σπρινγκς, στο νότιο Τέξας και άνοιξε πυρ, την ώρα της λειτουργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου μας με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου και το Νοσοκομείο της Σύρου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν πνευμονολογικές εξετάσεις από τον ιατρό πνευμονολόγο κ. Αθανάσιο Παναγιώτου σε χώρο του Ιατρείου μας από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή (5/11) κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις αποφάσεις αυτές έλαβε πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, διαχωρίζοντας παράλληλα το επιτόκιο που εφαρμόζεται στους διακανονισμούς χρεών από αυτό που επιβαρύνει τις ληξιπρόθεσμες μη ρυθμισμένες οφειλές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για αρκετά θύματα κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης - Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Sutherland Springs του Τέξας - Μαρτυρίες για τουλάχιστον 20 πυροβολισμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν τα ακίνητα που νοικιάζουν στο Airbnb έχει έτοιμη η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 13:51

Στοίχημα: Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Λονδίνο!

Πολύ μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα, ανάμεσά τους τα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά! Από εκεί και πέρα προκύπτουν προτάσεις από Ισπανία και Γερμανία, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου εορτάζεται η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ. Την ημέρα αυτή πανηγυρίζει και το Μετόχιο των Ταξιαρχών στον Κουνάδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos