Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάλος με φωτογραφία του Τραμπ: Πόζαρε χαμογελαστός με ορφανό μωρό από το μακελειό στο Ελ Πάσο

10 Αυγούστου 2019 10:56

Η φωτογραφία έγινε χθες viral και σημείο συζήτησης: Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ με ένα πλατύ χαμόγελο με τον αντίχειρά του στραμμένο προς τα πάνω φωτογραφίζεται δίπλα στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ.

 

Η Πρώτη Κυρία κρατάει ένα ορφανό μωρό 2 μηνών, οι γονείς του οποίου σκοτώθηκαν στο μακελειό στο κατάστημα Walmart στο Ελ Πάσο. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η φωτογραφία τραβήχτηκε την Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Ελ Πάσο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο μεγιστάνας, για να συναντήσει θύματα της πολύνεκρης επίθεσης ενόπλου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Τραμπ στο σημείο των επιθέσεων με τους 22 νεκρούς
Ο Τραμπ που είχε ανακοινώσει την επίσκεψη στην περιοχή, απέφυγε τα μέσα ενημέρωσης στις επισκέψεις που πραγματοποίησε στο Τέξας και το Οχάιο, σημεία των δύο επιθέσεων με 22 νεκρούς, αλλά ο Λευκός Οίκος αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομης διάρκειας μονταρισμένο βίντεο των επισκέψεων του.

Η Μελάνια ανέβασε φωτογραφίες στο twitter
Η Πρώτη Κυρία ανήρτησε στο twitter φωτογραφίες από τις επισκέψεις, μία εκ των οποίων απεικονίζει την ίδια στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Ελ Πάσο να κρατά το μωράκι. Δίπλα της, ο σύζυγός της, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος χαμογελά πλατιά με τον αντίχειρά του στραμμένο προς τα πάνω. Τους περιβάλλουν η θεία και ο θείος του μωρού Τίτο Ανσάντο, ο οποίος επίσης χαμογελά, καθώς όλοι ποζάρουν στη φωτογραφία.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr