Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έρχονται» ισχυροί βοριάδες στις Κυκλάδες και στην Πάρο…

20 Μαρτίου 2019 17:04

Φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα «αποχαιρετήσουμε» την άνοιξη και θα μπούμε και πάλι σε mood αγριότερων καιρικών φαινομένων που θα μας θυμίσουν ότι ο «γδάρτης» πρώτος εαρινός μήνας, λίγο πριν εκπνεύσει, δείχνει ως συνήθως τα δόντια του!


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στις Κυκλάδες και στην Πάρο με κύρια χαρακτηριστικά τους δυνατούς ανέμους και την κάθοδο του υδράργυρου.

Από το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου, οι βορειοανατολικοί άνεμοι θα ενισχυθούν και η έντασή τους θα φθάνει τα 5 – 6 μποφόρ ενώ από το βράδυ θα ενισχυθούν έτι περαιτέρω αγγίζοντας τοπικά τα 7 μποφόρ. Το ίδιο καιρικό σκηνικό με τάσεις τοπικής ενίσχυσης των βοριάδων και συνακόλουθης πτώσης της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και την Πέμπτη.

Την Παρασκευή τώρα 22 Μαρτίου και το Σάββατο 23, οι βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι που θα πνέουν στα νησιά του Κυκλαδικού συμπλέγματος θα έχουν ένταση 5 – 7 και τοπικά 8 μποφόρ και σύμφωνα με τις έως τώρα καιρικές προγνώσεις, ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει ακόμη περισσότερο.

Τη Κυριακή 24 Μαρτίου, οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φθάνουν τα 7 μποφόρ. Μικρή εξασθένιση των ανέμων και σχετική βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr