Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου για το Σχέδιο Νόμου «Εκσυγχρονισμός Υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ποδοσφαίρου και άλλες διατάξεις»

05 Φεβρουαρίου 2014 15:17

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, στα πλαίσια

 της διαβούλευσης για το σχέδιο Νόμου «Εκσυγχρονισμός Υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ποδοσφαίρου και άλλες διατάξεις».

Με την παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης επισημαίνει την ανάγκη προσθήκης επιπλέον ρυθμίσεων στο σχέδιο Νόμου, ώστε να αποφευχθεί η αύξηση γραφειοκρατίας και η ταλαιπωρία των πολιτών για επουσιώδη θέματα. Οι επιπλέον ρυθμίσεις που εισηγείται ο κ. Μαχαιρίδης εναρμονίζονται με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νησιών του Ν. Αιγαίου και θα συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής και των υπόλοιπων αρμοδίων υπηρεσιών.

Ο κ. Μαχαιρίδης εισηγείται επίσης την συμμετοχή της Περιφέρειας με τακτικό μέλος στο περιφερειακό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, προκειμένου η Περιφέρεια να αποκτήσει αρμοδιότητες και ενεργό ρόλο σε θέματα πολεοδομίας και χωροταξίας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr