Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Μέτρα ενίσχυσης για τους πληγέντες από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία ανακοίνωσαν την Κυριακή υπουργοί έπειτα από τη σύσκεψη που έγινε στη Λάρισα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλέον τα ματς του Οκτωβρίου αποκτούν ξεχωριστή σημασία, αφού αρχικά (13/10) η «γαλανόλευκη» θα παίξει στο Δουβλίνο και οι «οράνιε» θα υποδεχθούν τους πρωτοπόρους «τρικολόρ« και αμέσως μετά (16/10) θα τους φιλοξενήσουμε σε έναν αγώνα που θα έχει τον χαρακτήρα του «τελικού».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο απρόοπτο με πλοίο συνέβη αυτή τη φορά στο λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα, το High Speed 4 κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο η μπουκαπόρτα δεν άνοιγε, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα και γενικά όλα τα οχήματα να παραμένουν εγκλωβισμένα στο γκαράζ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 45, 44, 37, 43, 15 και Τζόκερ ο αριθμός: 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την ήττα στην Ολλανδία, η Εθνική Ελλάδας υποδέχθηκε στην «Opap Arena» το ομολογουμένως αδύναμο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024 και, όπως αναμενόταν, επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με το εμφατικό 5-0.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γερμανία του εκπληκτικού Ντένις Σρέντερ ολοκλήρωσε τη δουλειά απέναντι στους Σέρβους (83-77) και κατέκτησε με ανωτερότητα το MundoBasket 2023, για να στεφθεί πρώτη φορά στην ιστορία της Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Για πρώτη φορά, από την πρώτη μέρα που ξέσπασαν τα ακραία φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, ανέφερε πως στην πλημμυρισμένη Καρδίτσα, δεν κινδυνεύουν πια πολίτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει γίνει δυστυχώς κοινή συνείδηση, ότι ο πληθυσμός της χώρας μας βαίνει μειούμενος όσο περνούν τα χρόνια, με τα στατιστικά στοιχεία της πιο πρόσφατης Απογραφής, αυτής του 2021, να καταγράφουν πληθυσμιακή μείωση κατά 3,1% μέσα σε μόλις μια δεκαετία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου της 6ης Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας κ. Κώστας Ροκονίδας, ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ. Άγγελου Άγουρου από την παράταξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμές απέδωσε στη μνήμη του εκλιπόντος κοινοτικού συμβούλου Δημήτρη Σκιαδά το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου, κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos