Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι θεωρούνται νεκροί και 10.000 αγνοούνται μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις από την κακοκαιρία Daniel στη βορειοανατολική Λιβύη, που προκάλεσαν την κατάρρευση δύο φραγμάτων, με συνέπεια να διοχετευθεί περισσότερο νερό σε ήδη πλημμυρισμένες περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 26, 17, 30, 28 και Τζόκερ ο αριθμός: 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κάμπος της Καρδίτσας πνίγεται ολοκληρωτικά από τις πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία Daniel. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τρίτη φορά διεκδικεί την δημαρχία και την πλειοψηφία στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο συνδυασμός «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο Σύρου οι συνδυασμοί και τα πλήρως καταρτισμένα ψηφοδέλτια με τα οποία κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aν έχετε θέσει υποψηφιότητα στις περιφερειακές ή δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προβληθείτε τώρα απρόσκοπτα και επιτυχώς στο psts.gr!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με προκαταρκτική ανάλυση των διαθέσιμων μετεωρολογικών δεδομένων, οι ακραίες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Δανιήλ οφείλονται κυρίως στα παρακάτω χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες μπορούν να καλούν καθημερινά, από 08:00 έως 20:00, στις τηλεφωνικές γραμμές 2132161123-4, προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τη Δημόσια Υγεία και Υγιεινή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος: Υπογράφηκε η Σύμβαση για την υλοποίηση της επέκτασης της δυναμικότητας της ΕΕΛ Νάουσας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 18:34

Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos