Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Έφη Αχτσιόγλου μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο στη μετά Τσίπρα εποχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώθηκε ότι τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι είναι ο απολογισμός της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στη Λιβύη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφισαν 146.635 - Ο Νίκος Παππάς έλαβε 8,64%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος 8,4% και ο Στέφανος Τζουμάκας, 1,28% - Την επόμενη Κυριακή ο β' γύρος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα απίστευτο συμβάν που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης συνέβη στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτά από πολύ νωρίς, η Κουμουνδούρου βρίσκεται στο πόδι, τα στελέχη του κόμματος στη θέση τους και ο μηχανισμός για την εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι από πολύ νωρίς το πρωί σε λειτουργία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περί τα 300 εκ ευρώ αναμένονται την επόμενη χρονιά από τον αυξημένο φόρο διαμονής, ο οποίος- ως «πράσινο» τέλος θα συγχρηματοδοτήσει το Ταμείο Φυσικών Καταστροφών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια είδηση που αφορά στο καινοτόμο brand ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων FlexCar το οποίο έχει ως Συνιδρυτή και Πρόεδρο της FlexGroup έναν Παριανό συμπολίτη μας, τον κ. Γιώργο Μπιζά, μας εξέπληξε ευχάριστα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα νησιά των Κυκλάδων, σε Σχοινούσα, Φολέγανδρο, Σαντορίνη, Κίμωλο, Μήλο, Κουφονήσι, Νάξο και Σύρο, περιόδευσε ο νυν και υποψήφιος εκ νέου Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα νέο σποτ της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον νυν και υποψήφιο εκ νέου Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos