Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ένα νόστιμο κέικ είναι το ιδανικό επιδόρπιο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι για κέρασμα, καθώς είναι εγγυημένο ότι θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους κάθε ηλικίας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πυρκαγιά σημειώθηκε στην περιοχή Σωρός της Αντιπάρου, αιτία της οποίας ήταν σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, φωτιά που ξέσπασε σε όχημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας περίπου μήνας απομένει μέχρι την αυτοδιοικητική κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, και το τοπικό πολιτικό σκηνικό στο νησί της Πάρου παραμένει εξαιρετικά ρευστό, όχι με την μεταφορική αλλά με την κυριολεκτική έννοια…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε σήμερα για τρεις εκπομπές ισάριθμων μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών της Ελλάδας και ξεκίνησε με... Νάξο και τη 14η Γιορτή Πατάτας και το 5ο Food Experience Graviera Naxos της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νέες γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Για μια ακόμη χρονιά, «εραστές» της τέχνης του θεάτρου, θίασοι από τα νησιά του Αιγαίου, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε έναν όμορφο θεσμό που πραγματοποιείται για 34η χρονιά, αυτή τη φορά στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 αρχαία αντικείμενα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία μέλη, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν υπάρχει ένα κορυφαίο Εστιατόριο στην Πάρο, διάσημο, φιλόξενο, πολυβραβευμένο και ειδυλλιακό, που συνοψίζει σε κάθε του έκφανση, από τα πιάτα του μέχρι κάθε πτυχή του χώρου του την Πάρο, αυτό είναι φυσικά το εξαιρετικό «Mario by the Sea» στα Λιβάδια της Παροικίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το “Athens Flying Week“, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στα Βαλκάνια, που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, στο αεροδρόμιο της Τανάγρα με χιλιάδες επισκέπτες να παρακολουθούν το εντυπωσιακό θέαμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos