Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

«Βέλη» για «εργασιακή δυστοπία» του Κυριάκου Μητσοτάκη ρίχνει η Έφη Αχτσιόγλου η οποία δεσμεύτηκε ότι, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μέσα στις πρώτες 20 μέρες θα καταθέσει στη Βουλή σχέδιο νόμου για μείωση του χρόνου εργασίας στο 35ωρο χωρίς μείωση μισθού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, όπως έγινε γνωστό μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη η οποία διήρκεσε μία ώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είπα στον Ερντογάν πως οποιαδήποτε ιδέα ή οποιαδήποτε συζήτηση για λύση δύο κρατών στην Κύπρο είναι απλά μη αποδεκτή», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του στους ομογενείς της Νέας Υόρκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Νάουσας στο ύψος του Αστέρα νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, όταν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Καίτη Γαρμπή έκανε ένα ντουέτο με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μηχανικό πρόβλημα εμφάνισε το επιβατηγό/οχηματαγωγό «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εκτελούσε την Τετάρτη το δρομολόγιο από τον Πειραιά στα Χανιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της 24ωρης απεργίας της Π.Ε.Ν.Ε.Ν. την Πέμπτη 21/09/2023, τα δρομολόγια των πλοίων  θα διαμορφωθούν, ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα όμορφο, ζωηρό, παραδοσιακό νησιώτικο πανηγύρι, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγ. Ευσταθίου, που αποτελεί τον προστάτη των κυνηγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Σταύρος Καραχάλιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μάρκο Κωβαίο (Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χιούμορ δεν έχει όρια! Και μάλιστα, γίνεται black για να τραβήξει την προσοχή ακόμα και στις πιο απρόβλεπτες συνθήκες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos