Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr
«Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ανάδειξή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και διαβεβαίωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου δείχνουν τα αποτελέσματα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Στο 75% των ψήφων ο κ. Κασσελάκης λαμβάνει 56,69% και η κ. Αχτσιόγλου 43,31%.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η γιορτή της ναυτοσύνης, τα Καπετανέικα, που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στη Νάουσα της Πάρου, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια αξιοσημείωτη αναγνώριση της συνεισφοράς του στους τομείς της φυσιολογίας, της περιβαλλοντικής υγείας και της βιωσιμότητας, ο δρ Ανδρέας Φλουρής, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμπεριλήφθηκε στην περίφημη λίστα TIME100 Next του περιοδικού TIME για το 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τον τελικό αριθμό των μελών που θα προσέλθουν τελικά στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι σχετικά με το ύψος της συμμετοχής στις σημερινές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nα μη λειτουργήσουν κατά περίπτωση οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη και Τετάρτη, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πάρου το οποίο πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του ΕΠΑΛ στην Παροικία το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου πέρασε στην ιστορία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παραβρέθηκε στην εκκίνηση των δράσεων του #BeΑctiveHellas για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 12:38

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αμέτρητες αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον απ' όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην εποχή των νέων, σύγχρονων δελτίων ταυτοτήτων με ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας εισέρχεται η Ελλάδα από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos