Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Θλίψη, πόνος και ένα απέραντο γιατί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη θλίψη του για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon» εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη σύλληψη του καπετάνιου και του πληρώματος προχώρησαν οι Αρχές για την τραγωδία στον Πειραιά, όπου ένας 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 1, 9, 15, 24, 32 και αριθμός Τζόκερ το 14.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel. Ο Βόλος, το Πήλιο, η Σκιάθος και η Λάρισα βρίσκονται στο έλεος των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ρολόι μετρά αντίστροφα για τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών και των περιφερειακών εκλογών, στις 8 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δέος παρακολουθούν ακόμα και οι ειδικοί την πορεία της κακοκαιρίας Daniel η οποία κατέκλυσε με τόνους νερού κυρίως την περιοχή της Μαγνησίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Απογραφής του 2021, μας φέρνουν μπροστά σε μια πραγματικότητα δυσχερή αναφορικά με το συνολικό πληθυσμό της χώρας μας ο οποίος συρρικνώνεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία νέα είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τις νέες ταυτότητες, που ομολογουμένως, έχουν δημιουργήσει σφοδρές αντιδράσεις από μερίδα των πολιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατάει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας τις προτάσεις του ΙΟΒΕ για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών προκειμένου και ποιο δίκαια να κατανέμονται οι φόροι αλλά το σημαντικότερο να καταγράφονται τα πραγματικά τους κέρδη όπως αυτά προκύπτουν από τα έσοδα και τα έξοδά τους που τις περισσότερες φορές βάσει και των στοιχείων των φορολογικών δηλώσεων είναι εκτός πλασματικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos