Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν οι 750 επιβάτες του πλοίου Fast Ferries Andros οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι εδώ και 13 ώρες σε αυτό, ανοιχτά της Ραφήνας, μετά το περιστατικό με το μπλέξιμο των αγκυρών με άλλο πλοίο εξαιτίας των σφοδρών ανέμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες για το νερό που έχει συσσωρευθεί από τις πλημμύρες. Υπάρχει φόβος για τη δημόσια υγεία καθώς ίσως φέρουν μολυσματικές ασθένειες και ιούς, ενώ ενδέχεται να προσελκύσουν και μεγάλο αριθμό κουνουπιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί μας, βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τρεις περιοχές, πριν από τα Τέμπη, στις εκβολές του Πηνειού και νοτιότερα προς τον Βόλο, εστιάζονται τα προβλήματα με την υψηλή στάθμη των υδάτων από την κακοκαιρία Daniel.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου πόνου, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής, η εξόδιος ακολουθία για τον Δημήτρη Σκιαδά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος χώρος για τη συναυλία κλασικής μουσικής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 13:36

Η ΕΟΔ Κυκλάδων αναχωρεί για θεσσαλία

Αναχώρησαν  τέσσερα (4) μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, με το πυροσβεστικό όχημα και εξοπλισμό απάντλησης υδάτων, για τη Θεσσαλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 13:35

Στοίχημα: Προκαλεί το 2.25 της Αγγλίας

Οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2024 είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το σαββατιάτικο κουπόνι (09/09).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την κακοκαιρία στη Θεσσαλία, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς του νησιού μας να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή, προκειμένου τα είδη που θα συγκεντρωθούν να σταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 13:31

Συλλήψεις σε Θήρα, Σύρο, Μύκονο

Σύλληψη (3) ημεδαπών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos