Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη 26χρονη στο λιμάνι της Πάρου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

09 Νοεμβρίου 2014 12:48

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 26χρονη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα Πάρου, από στελέχη της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια έλεγχου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, στο λιμένα του Πειραιά, από στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε στο σημείο εναπόθεσης αποσκευών με προορισμό το λιμένα Πάρου, χειραποσκευή, εντός της οποίας βρέθηκε πλαστική συσκευασία, περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους χιλίων εκατό γραμμαρίων (1.100gr). Εν συνεχεία, η ανωτέρω χειραποσκευή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση ενώ με την άφιξη του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Πάρου, η 26χρονη συνελήφθη, καθώς εμφανίστηκε ως παραλήπτης της.

Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα ευρώ (390€), ενώ η ανωτέρω συλληφθείσα πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr