Εκτύπωση αυτής της σελίδας

22χρονη αλλοδαπή γέννησε αγοράκι στο Κέντρο Υγείας Πάρου - Ευχαριστήριο Πρόεδρου του Δ.Σ

10 Νοεμβρίου 2017 13:45

Το ΚΥ Πάρου- Αντιπάρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 8-11-2017 και ώρα 0500΄πρωινη προσήλθε στο ΚΥ Πάρου – Αντιπάρου 22χρονη αλλοδαπή με οδύνες τοκετού .

Τελικά έτεκεν άρρεν τέκνο βάρους 3390 κιλών .

Αφού ευχηθούμε να είναι καλορίζικο το μωρό , πρέπει να επισημάνουμε και να αναδείξουμε τη προσπάθεια όσων συμμετείχαν για την ανώδυνη και ομαλή ολοκλήρωση του τοκετού .
Ευχαριστώ λοιπόν θερμά και συγχαίρω τον εφημερεύοντα ιατρό κ. Σωτήριο Σκούρτη ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και Επιστημονικότητα αντιμετώπισε το περιστατικό και ολοκλήρωσε το τοκετό .
Ευχαριστώ επίσης και συγχαίρω την επίσης εφημερεύουσα αγροτική ιατρό κυρία Κραβαρίτη Ευμορφία που συνέδραμε στις προσπάθειες του κυρίου Σκούρτη και βοήθησε επίσης τα μέγιστα .

Ευχαριστώ και συγχαίρω την κυρία Ραφαέλα Ζαχιώτη μαία που η παρουσία και η προσφορά της ήταν επίσης μεγάλες στην ολοκλήρωση του εν λογω τοκετού .
Τα ίδια ισχύουν για την νοσηλεύτρια Καρακεκέ Νικολίτσα , που επίσης είχε τεράστια συνδρομή στην ομαδική προσπάθεια που έγινε .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την Παιδίατρο κ. Κατσαμάκα Γεωργία για την άμεση προσφορά της στο περιστατικό , η οποία συνεχίζεται με συνεχή επίβλεψη στο νεογνό και που με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω εκείνο που για όλους μας είναι γνωστό ότι η παρουσία της είναι σημαντική και απαραίτητη .

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΔΑΣ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr