×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

22 Ιουνίου 2013 15:10

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως

αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Τροποποίηση απόφασης 68/2013 σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στην Τράπεζα της Ελλάδος για ανάληψη ποσών που αφορούν το έργο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεελέγχου-Τηλεχειρισμού και Ελέγχου των διαρροών του δικτύου ύδρευσης Πάρου».

Θέμα2ο:Έγκριση μελέτης και προκήρυξη δημοπρασίας για τον «Καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης και λοιπών εργασιών του αποχετευτικού συστήματος νήσου Πάρου».

Θέμα3ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια υλικών ύδρευσης-αποχέτευσης».

Θέμα4ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια σωλήνων ύδρευσης».

Θέμα5ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια σκυροδέματος».

Θέμα6ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια αδρανών υλικών».

Θέμα7ο:Απ' ευθείας ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών για τη λειτουργία των γραφείων α) Λογιστηρίου, Ταμείου, Προϋπολογισμού και Ελέγχου και β) Προσωπικού και Μισθοδοσίας.

Θέμα8ο:Αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για τις αναλύσεις δειγμάτων θαλασσινού νερού.

Θέμα9ο:Αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για τη μεταφορά νερού της Δ.Ε.Υ.Α.Π. από γεώτρηση Μαραθιού έως δεξαμενή Παροικιάς και δεξαμενή Θαψανών, καθώς και από το Δρυό στη δεξαμενή του Άσπρου Χωριού.

Θέμα10ο: Αίτηση της εταιρίας Π. Γαλάτης Α.Ε. για τη χορήγηση βεβαίωσης μεταφοράς λυμάτων στους ΒΙΟ.ΚΑ. Παροικιάς, Νάουσας και Μάρπησσας.

Θέμα11ο:Ενεργοποίηση δύο νέων γραμμών κινητής τηλεφωνίας για τις ανάγκες λειτουργίας του συστήματος τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού.

Θέμα12ο: Τροποποίηση απόφασης 3/2011 Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. σχετικά με τον ορισμό επιτροπής διενέργειας και παραλαβής προμηθειών για ποσό άνω των 5.869,41 €.

Θέμα13ο:Αιτήσεις συνδρομητών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Αντιπαριώτης Δημήτριος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr