Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περίληψη διακήρυξης δηµοπρασίας ακινήτου στο Λιµάνι Παροικία

29 Φεβρουαρίου 2016 19:30

Ο ∆ήµαρχος Πάρου προκηρύσσει: δηµόσια πλειοδοτική δηµοπρασία για εξαετή εκµίσθωση δηµοτικού ακινήτου στο Λιµάνι Παροικίας της ∆ηµοτικής Κοινότητας Πάρου.


Σαν πρώτη προσφορά για το µηνιαίο µίσθωµα ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα έξι ευρώ και τριάντα ένα λεπτά (2.956,31 €) πλέον του αναλογούντος χαρτοσήµου.
Η δηµοπρασία θα διεξαχθεί στο ∆ηµοτικό κατάστηµα στην Παροικία Πάρου την 15η Μαρτίου 2016 ηµέρα Τρίτη και από ώρα 10η έως 11η πρωινή.

Εάν η δηµοπρασία δεν φέρει αποτέλεσµα θα επαναληφθεί οίκοθεν από τον ∆ήµαρχο, την 21η Μαρτίου 2016 ήµερα ∆ευτέρα στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί µε φροντίδα του ∆ηµάρχου τουλάχιστον δέκα ηµέρες πριν τη διενέργεια της δηµοπρασίας µε τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής: στον Πίνακα ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος στην Παροικία, στο δηµοσιότερο µέρος της έδρας του ∆ήµου και στον Πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων των ∆ηµοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του ∆ήµου Πάρου.
Πληροφόρηση ενδιαφεροµένων Πληροφορίες για τη δηµοπρασία και αντίγραφο της διακήρυξης παρέχονται από τον αρµόδιο υπάλληλο του ∆ήµου Πάρου, κ. ∆ηµήτριο Αντωνόπουλο στο τηλέφωνο: 2284360123 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Ο ∆ήµαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr