Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε έκτακτη συνεδρίαση

13 Φεβρουαρίου 2019 18:14

Καλείσθε την 14η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

 

Θέμα 1ο Μετάθεση διαδικασιών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Διαχείριση και Λειτουργία Χ.Υ.Τ.Α. Πάρου – Αντιπάρου» ,που καθορίστηκαν με την με αρ. 213/2018(ΑΔΑ:ΨΑΛΨΩΞΓ-90Δ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, λόγω διακοπής λειτουργίας του ΕΣΗΔΗΣ.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης

Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι:
To EΣΗΔΗΣ με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ενημερώνει τους φορείς, ότι την Παρασκευή 15/02/2019 από ώρα 09:00 έως 18:00, θα τεθούν εκτός λειτουργίας τα συστήματα ΕΣΗΔΗΣ (Δημόσια Έργα, Αγαθά-Υπηρεσίες) και ΚΗΜΔΗΣ για λόγους αναβάθμισης και συντήρησης.
Για το λόγο αυτό, οι αναθέτουσες αρχές δεν θα πρέπει να καθορίζουν για το διάστημα από την Παρασκευή 15/02/2019 έως και την Δευτέρα 18/02/2019, διαδικασίες ηλεκτρονικών διαγωνισμών όπως καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής προσφορών, ημερομηνίες αποσφράγισης προσφορών, υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης, υποβολή ενστάσεων ή προδικαστικών προσφυγών, υποβολή διευκρινίσεων κλπ.
Εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί διαδικασίες διαγωνισμών για το ανωτέρω διάστημα ,πράγμα το οποίο ισχύει για το συγκεκριμένο διαγωνισμό που καθορίστηκε με την με αρ.213/2018(ΑΔΑ:ΨΑΛΨΩΞΓ-90Δ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα πρέπει αυτές να μετατεθούν με σχετικές αντίστοιχες αποφάσεις των αναθετουσών αρχών.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr