Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

14 Ιουνίου 2019 12:36

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 18/06/2019 και ώρα 13.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Πάρου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το πρόγραμμα «Καταπολέμηση κουνουπιών για το έτος 2019»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση σύναψης συμφωνητικού για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Πάρου και των Φιλοζωικών Σωματείων «Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου-PAWS» και «Σύλλογος Φιλόζωων Εθελοντών Πάρου-Φ.Ε.Π.»
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Σαρρή-Παπακυρίλλου Θεοδώρα

ΘΕΜΑ 3ο: Αίτημα του κ. Ανδρεόπουλου Ιωάννη για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου στην περιοχή Αγ. Άννας Παροικίας για την εκδήλωση τελετής ανοίγματος Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Αυστρίας στην Παροικία
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος

ΘΕΜΑ 4ο: Αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής για διάθεση του χώρου του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών Νάουσας για την πραγματοποίηση στατικής έκθεσης οχημάτων εποχής
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Βατίστας Ρούσσος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr