Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Διήμερο εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Αρχίλοχο!

29 Νοεμβρίου 2019 18:53

Όλοι είμαστε προσκεκλημένοι, σε μια όμορφη διήμερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Αρχίλοχος το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.


Η Κοινότητα Αρχιλόχου, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου – Τσουκαλίων – Γλυφάδων «Πρόοδος – Ανάπτυξη», ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αστέρας Μαρμάρων» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σκόπας ο Πάριος» μας καλούν να συμμετάσχουμε στην υποδοχή των πιο όμορφων γιορτών του χρόνου!

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (όπισθεν Κοινοτικού Καταστήματος) και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 19:00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Καράβι (πλατεία Αγ. Σπυρίδωνος).

Την Κυριακή επίσης, ο Άγιος Βασίλης, θα μοιράσει δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης! Η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου θα μας χαρίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ η ζεστή σοκολάτα και τα κεράσματα που θα προσφερθούν θα μας ζεστάνουν την καρδιά! Να είμαστε όλοι εκεί!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr