Έρχονται Talent Visa και Tech Visa – Στόχος ένας πόλος καινοτομίας στην Ελλάδα

28 Απριλίου 2024 11:52

Πώς θα λειτουργούν - Με τις δύο νέες βίζες δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές, καθηγητές και ανθρώπους της τεχνολογίας εκτός Ε.Ε. να εργαστούν στη χώρα μας

Στην προσέλκυση ταλέντων και λαμπρών μυαλών για να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένας πόλος καινοτομίας στοχεύει η θέσπιση δύο νέων τύπων βίζας, που θα δίνουν τη δυνατότητα σε αλλοδαπούς φοιτητές, καθηγητές και ανθρώπους της τεχνολογίας εκτός Ε.Ε. να εργαστούν στη χώρα μας.

Οι νέες βίζες, η Talent Visa και η Tech Visa, θα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Μετανάστευσης, το οποίο ρυθμίζει και άλλα σημαντικά ζητήματα, όπως οι αλλαγές στις προϋποθέσεις για την Golden Visa, αυστηροποίηση των ποινών για την παράνομη διακίνηση μεταναστών, καθώς και την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό των προξενικών αρχών προκειμένου να ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα οι διαδικασίες των μετακλήσεων εργατών από τρίτες χώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos