Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών στο μπάσκετ, έφερε αντιμέτωπες τις 2 περσινές φιναλίστ, όπου ο Μαρπησσαικός είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι εξής: 5, 12, 25, 30, 42, και Τζόκερ 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 21:57

θαλάσσια διακομιδή από Αμοργό στη Νάξο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κανένα άλλο ερώτημα της Δημοσκόπησης που διενήργησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, οι απαντήσεις δεν ήταν τόσο «μπετοναρισμένες»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικές αλλαγές στο επίδομα ανεργίας της ΔΥΠΑ προωθεί σε νέο νομοσχέδιό της η κυβέρνηση: Ποιοι άνεργοι επηρεάζονται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακροσκέλες κείμενο για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα της κυρίας Εφης Αχτσιόγλου, το απόγευμα της Κυριακής στον απόηχο των όσων συνέβησαν στη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η αποχώρηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ. της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του Φώτη Χατζηδιάκου ετών 64 πρώην Προέδρου της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου κ΄ πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ  συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε τα παρακάτω:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις, επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις κεντρικές Κυκλάδες στις οποίες περιλαμβάνεται και το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, βρέθηκε σήμερα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, όπου βράβευσε το νικητή του 40ουΑυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Κενυάτη δρομέαΈντουινΚίπροπΚίπτο. Μετά την τελετή βράβευσης ο κ. Βρούτσηςπροέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos