Πάρος: Ατμοσφαιρική μαγεία και κορυφαία γαστρονομική απόλαυση στο Calypso all day restaurant bar που άνοιξε και μας περιμένει!

24 Απριλίου 2024 19:25

Είναι γεγονός! Το Calypso all day restaurant bar στο λιμανάκι της Νάουσας, ανοίγει στις 24 Απριλίου και μας περιμένει για να μας χαρίσει μέρες και βραδιές θεσπέσιων γαστρονομικών εμπειριών και μοναδικά βιώματα που αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις!

Ανανεωμένο, σαγηνευτικό, πρωτοπόρο, σαγηνευτικά ελκυστικό από όλες τις απόψεις, το Calypso all day restaurant bar, είναι και πάλι εδώ, καλύτερο από ποτέ, για να ανοίξει τους ορίζοντές μας στο πανόραμα της παραδοσιακής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με εμπνευσμένα μενού υψηλών ποιοτικών επιδόσεων, με πιάτα – όνειρο, χάρμα οφθαλμών και αισθήσεων, δημιουργημένα από αγνά, τοπικά παριανά υλικά, πάθος και εμπειρία!

Επίσης ελαφριές γεύσεις, breakfast ή brunch το πρωί ή το μεσημέρι, αλλά και μια μοναδική cocktail signature collection για απογεύματα ή βραδιές χαλάρωσης και ατέλειωτου ρεμβασμού, κάνουν το Calypso all day restaurant bar συνώνυμο της ατέλειωτης απόλαυσης στα ειδυλλιακότερα χρώματα της Πάρου!

calypso 105

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, λευκή απέριττη ρομαντική ατμοσφαιρικότητα και feel good φιλόξενο κλίμα, το Calypso all day restaurant bar στο Ναουσαίικο λιμανάκι που μοιάζει με ειδυλλιακή καρτ – ποστάλ, θα γίνει σίγουρα το meeting point και της φετινής σεζόν που θα αγαπήσετε άνευ όρων!

Η «βεντάλια» της πανδαισίας εμπειριών που προσφέρει φιλόξενα το Calypso all day restaurant bar, ολοκληρώνεται με την άψογη διοργάνωση των event σας στο χώρο του, έναν μαγευτικό χώρο που απογειώνει την αισθητική, το στιλ και το design των δημιουργιών σας σε εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας ή κοσμημάτων κ.ά, που μπορείτε να παρουσιάσετε και να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο!

Διοργανώστε cocktail, wedding, job ή birthday events που θα μείνουν αξέχαστα σε σας και στους καλεσμένους σας, επισκεφθείτε τη boutique για να δείτε ξεχωριστά, σπάνια προϊόντα και accessories, μετακινηθείτε ως VIP ή κάντε μια εξόρμηση με σκάφος ή καράβα ακόμα και μαθήματα ελληνικών αν είστε ξένος επισκέπτης!

calypso 108

Όλα τα παραπάνω με την υπογραφή ποιότητας του Calypso all day restaurant bar, του hotspot της Νάουσας που σας περιμένει κι εφέτος για να σας χαρίσει καταπληκτικές, πολυδιάστατες εμπειρίες γεύσης και όχι μόνο, οι οποίες εγγυώνται ένα απόλυτο βίωμα απόλαυσης που θα χαραχτεί για πάντα στην καρδιά σας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos