Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Την Δευτέρα, μετά τις 06.00 το πρωί στήνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα, ύψους 17 μέτρων, θυμίζοντάς μας πως τα Χριστούγεννα.. πλησιάζουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 22:06

Κλήρωση Tζόκερ 19/11/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι αριθμοί 42, 16, 41, 39, 13 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η αποστροφή του Νάσου Ηλιόπουλου κατά την διάρκεια της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της ομάδας 6+6 στην οποία φέρεται να είπε ότι «δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, μετά τις τελευταίες επιθέσεις ο χώρος μοιάζει με βούρκο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάρος 1930. Από το έμπα του φθινοπώρου, η φύση ξεδίπλωνε το άγριο πρόσωπό της στην αγροτιά της Πάρου και μαζί του ερχόταν το κοπιώδες προοίμιο για το γεννοβόλημα της γης: H άροση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα αλλάζει πρόσωπα ο καιρός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όπως τονίζει μέσω ανάρτησης στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εγκέφαλος των παιδιών διαμορφώνεται από το χρόνο που περνούν μπροστά στις οθόνες, αποκαλύπτει μια ανασκόπηση η οποία εξέτασε 33 μελέτες που χρησιμοποίησαν τεχνικές νευροαπεικόνισης για να μετρήσουν τις επιπτώσεις της ψηφιακής τεχνολογίας στους εγκεφάλους 30.000 παιδιών ηλικίας κάτω των δώδεκα ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ενεργειακή μετάβαση των υποδομών του, με αρχή από το χώρο της ακτοπλοΐας, αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα το λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διχασμένη και η ομάδα των 6+6 εντός ΣΥΡΙΖΑ. Ποιες οι σκέψεις των στελεχών, πότε προβλέπονται οι οριστικές εξελίξεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου του 2023 πραγματοποιήθηκε - με πολύ μεγάλη συμμετοχή - η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Ναϊάς, στην οποία συμμετείχαν 114 μέλη καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos