Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ο Παναθηναϊκός έκανε κακή εμφάνιση στη Λαμία, ισοφαρίστηκε από τον Καρλίτος στο 64', αλλά βρήκε με κεφαλιά του Σπόραρ στο 90' το νικητήριο γκολ που τον διατηρεί αλώβητο στην επαρχία και επικεφαλής της βαθμολογίας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το status quo μιας ελεγχόμενης από τη Χαμάς Γάζας δεν είναι ανεκτό ανέφεραν οι υπουργοί Εξωτερικών των τριών χωρών από την Ιορδανία - Διαφώνησαν για την «κατάπαυση του πυρός»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεράστιες καταστροφές προκάλεσε το σύντομο αλλά εξαιρετικά έντονο πέρασμα της κακοκαιρίας «Π» από την Ξάνθη, το Σάββατο (04/11).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από το Σάββατο 4 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου  στο Αρχονταρίκι του Ι. Ν. Αγ. Ελευθερίου στο Μαρούσι για την αιμοδοσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδίδεται το νέο κλειστό προπονητήριο στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού, «σπίτι» των Εθνικών Ομάδων Πάλης, Πυγμαχίας και Τζούντο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν πάνω από -5- κιλά κάνναβης & εξοπλισμός αποξήρανσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 13:04

Στοίχημα: Στο 1.91 τα γκολ στο "St. James' Park"

Πλούσιο το μενού στο πρόγραμμα του Σαββάτου (04/11), οι σημερινοί αγώνες δίνουν αρκετές επιλογές για προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ένωση Γονέων Πάρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση των συνεργασιών και την ανάπτυξη κοινών στόχων, με τους Παριανούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων επιστημονικών, επαγγελματικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ασφυκτικό φορολογικό κλοιό από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις θα βρεθούν από την αρχή του έτους ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, στην πανστρατιά που έχει κηρύξει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών προκειμένου να περιορίσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την εκτεταμένη φοροδιαφυγή στον κλάδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos