Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

«Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου» - Η Ιταλίδα σταρ, που είναι καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας

Κατηγορία LIFESTYLE

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να ισχύσουν εφεξής στο σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων, με παρεμβάσεις τόσο στον τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας των αιρετών οργάνων όσο και στην άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί, η Γαλλία ανακοίνωσε τον εκπρόσωπο της για τη Eurovision 2024, και δεν είναι άλλος από τον Slimane.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα είναι προαιρετική και ήδη οι χρήστες των social media στην χώρα μας έχουν δεχθεί τις πρώτες ειδοποιήσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ θα καθορίσει τους στόχους των ομάδων μας για τη συνέχεια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαντορίνης κ. Νίκος Ζώρζος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι έσπευσαν να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες πριν εξαφανιστεί από την αγορά με αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση των πωλήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μιας μικρής κλίμακας επεισόδιο μετείχαν το βράδυ της Κυριακής η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καιρός: Σοβαρές αλλαγές στις θερμοκρασίες θα έχουμε τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου με τις καιρικές συνθήκες να αλλάζουν. Ειδικότερα, για την Τετάρτη προβλέπονται συννεφιές και βροχές στα ΒΔ της χώρας οι οποίες θα κινηθούν πιο νότια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos