Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

 Την υποψηφιότητα του Στέφανου Βρεττού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κέας - Κύθνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την άνοδό της στη Super League για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της (δημιουργήθηκε το 2012 μετά από συγχώνευση του ΑΟ Κηφισιάς με τον Ελπιδοφόρο) πανηγυρίζει η ΑΘλητική Ένωση Κηφισιάς, καθώς, παρά την εντός έδρας ισοπαλία της με την Καλαμάτα (1-1) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Super League 2, εξασφάλισε και μαθηματικά την προαγωγή της στην πρώτη κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Λίγκας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 24, 16, 26, 42, 7 και τζόκερ ο αριθμός: 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023», το οποίο αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση των κατοικιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εν όψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Βασίλη Κικίλια, πρώην Υπουργό Τουρισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, πρώην υφυπουργό Εργασίας και Χρήστο Ροϊλό, Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, θα επισκεφθεί την Πάρο και την Αντίπαρο, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 και θα περιοδεύσει στα δύο νησιά, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που απεικονίζει τουλάχιστον τρεις στρατιώτες να χάνουν τις αισθήσεις τους από τη ζέστη κατά τη διάρκεια βασιλικής στρατιωτικής παρέλασης στη Βρετανία το Σάββατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τροματική στιγμή που μια φάλαινα όρκα επιτίθεται σε σκάφος ανοιχτά της ακτής του Γιβραλτάρ καταγράφει βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η εταιρεία Catamaran Guru που εμπορεύεται σκάφη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Ακρόπολη των Αθηνών στην Πάρο ο Ντιέγκο Σιμεόνε και η Κάρλα Περέιρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ευκαιρία να «αναβαθμίσουν» το σπίτι τους έχουν χιλιάδες πολίτες μέσω των τεσσάρων προγραμμάτων για την αναβάθμιση και την ανανέωση εξοπλισμού των κατοικιών που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και όποια και αν είναι τα σχέδιά σας για φέτος είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι έστω και για λίγες μέρες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos