Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Η επιλογή κλιματιστικού μπορεί να αναβαθμίσει όχι μόνο το κλίμα αλλά και την αισθητική του χώρου μας. Η Daikinδημιούργησε τη σειρά κλιματιστικών Stylish για όσους θέλουν να συνδυάσουν καινοτομία και δημιουργικότητα για τη διαμόρφωση ενός ιδανικού κλίματος άνεσης στο σπίτι ή το γραφείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 22:05

Μαρμελάδα βερίκοκο χωρίς ζάχαρη

Τα βερίκοκα είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα που απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Δανάη Παππά βρέθηκε στην Εύβοια με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, και πόζαρε με το μπικίνι της στην Παραλία Δάφνης.

Κατηγορία LIFESTYLE

Πολλές φορές επιλέγουμε να κοιμόμαστε τουλάχιστον επτά με οχτώ ώρες νομίζοντας πως θα ξυπνήσουμε ξεκούραστοι. Τι συμβαίνει όμως και ξυπνάμε κουρασμένοι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 96% η συσπείρωση της ΝΔ, στο 89% του ΣΥΡΙΖΑ - Επτακομματική η Βουλή με βάση τα ποσοστά που παίρνουν τα μικρότερα κόμματα -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Αγγέλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η AtticaGroup, μητρική εταιρεία των SUPERFASTFERRIES, BLUESTARFERRIESκαιHELLENICSEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την πιστοποίησή της από την TÜVAUSTRIAHELLASκατά το διεθνές πρότυπο ISO 22301:2019 για:
Τη Λειτουργίατων Κεντρικών Γραφείων Διοίκησης Ομίλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία θα τεθεί εντός του μήνα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το «Τουρισμός για Όλους». Φέτος όπως όλα δείχνουν θα καλύπτει εκτός από διαμονή και ακτοπλοϊκά ή και πρακτορεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο Βουλευτής Κυκλάδων και πρώην Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos