Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Το βιασμό της από 17χρονο Ρομά κατήγγειλε 14χρονη ημεδαπή στο Αστυνομικό τμήμα Νάξου το Σάββατο 17 Ιουνίου το βράδυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική λειτούργησε εξαιρετικά ανασταλτικά κόντρα στην δευτεραθλήτρια κόσμου, ωστόσο ένα πέναλτι του ρέκορντμαν Εμπαπέ έδωσε λύση στους “τρικολόρ” (1-0), αναγκάζοντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρώτη του ήττα στα προκριματικά του Euro 2024.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O ανακριτής της υπόθεσης Qatargate, Μισέλ Κλεζ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις Καμάρες την Τετάρτη 28 Ιουνίου, βραδιά στην οποία θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό Πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών προς τιμήν της εορτής Πέτρου – Παύλου και Αγ. Αποστόλων της ενορίας Καμαρών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τις εκλογές θα ανακοινωθεί η όποια παράταση των προθεσμιών για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, όπως ανακοινώθηκε από την ΑΑΔΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) πραγματοποίησε δωρεά προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα υπερσύγχρονο έργο σχεδιασμένο με βάση καινοτόμες προδιαγραφές αιχμής πρόκειται να υλοποιηθεί στην περιοχή της Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα 23,4 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η δημοσκόπηση της RASS, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ACTION 24. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει τη διενέργεια διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εμπλουτισμός και ανάδειξη του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου με ψηφιακά μέσα», συνολικού προϋπολογισμού 402.125,85 € με ΦΠΑ 24%, στο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos