Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που οι ειδικοί δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν το υποβρύχιο Titan με τους πέντε επιβαίνοντες που αγνοείται κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, εντυπωσιακά γραφικά δείχνουν το απίστευτο βάθος στο οποίο βρίσκεται το ναυάγιο και πιθανότατα το υποβρύχιο και κάνουν την σύγκριση με εμβληματικά μνημεία της ανθρωπότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φροντίδα ενός μωρού ή ενός νεογέννητου απαιτεί τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα από την πλευρά ενός γονιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι υψηλές πιέσεις που θα επικρατήσουν στην Κεντρική και Δυτική Μεσόγειο κατά τις επόμενες ημέρες θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών κυρίως προς την Ιταλία, την Κεντρική Ευρώπη και τα Δυτικά Βαλκάνια όπου και αναμένονται αρκετά υψηλές θερμοκρασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στην Κύθνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 32χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω αλλάζει την κατάθεσή του και ισχυρίζεται πως δεν είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι από τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία Μαΐου 2023 και α΄ πενταμήνου του έτους, για  το σύνολο των αεροδρομίων της χώρας μας, (Αεροδρόμιο Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», 24 αεροδρόμια διαχείρισης ΥΠΑ, 14 περιφερειακά αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece), προκύπτει ότι καταγράφεται άνοδος στη διακίνηση επιβατών και των πτήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022 και του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει ότι εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 όσοι κατέθεσαν ή θα καταθέσουν αίτηση μεταδημότευσης και θα έχει οριστικοποιηθεί η εγγραφή τους στο Δήμο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναρξη της τελικής φάσης του Euro U21, με 4 αναμετρήσεις για τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο. Μεταμεσονύκτια «δράση» με αγώνες για τα πρωταθλήματα Βραζιλίας, Αργεντινής και MLS, μεταξύ άλλων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εξασφάλιση χρηματοδότησης μέχρι και τις 30.09.2023, από ευρωπαϊκούς πόρους, για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos