Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan, o οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε το υπουργικό συμβούλιο που αναλαμβάνει από αύριο τη διακυβέρνηση της χώρας. Ποια είναι τα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρουν προς ψήφιση οι νέοι υπουργοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώνει σε λίγα λεπτά ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Μαρινάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Τα ζεστά νερά του Αιγαίου αγκαλιάζουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του κόσμου στα ελληνικά νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραντεβού την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις Καμάρες Πάρου για ζήσουμε στο Πανηγύρι των Καμαρών την παριανή διασκέδαση όπως παλιά…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ κόμματα θα μετέχουν στο νέο κοινοβούλιο – Τρία κόμματα εισέρχονται για πρώτη φορά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για δεύτερη φορά ορκίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 14:31

Συλλήψεις σε Μύκονο και Σύρο

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε κατάστημα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-06-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας, 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής που περιείχε χρήματα - τραπεζικές κάρτες και προέβη σε οικονομικές συναλλαγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-06-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 55 ετών, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos