Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας επί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (από τον Μαλιακό ως το Κλειδί Ημαθίας) λόγω εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Βαζαίος Πετρόπουλος, είναι διακεκριμένος αρχιτέκτονα και μηχανικός περιβάλλοντος, πάνω από όλα όμως αποτελεί έναν δραστήριο ενεργό πολίτη της Πάρου με γνώση και ακούραστη διάθεση για προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 15:07

Συλλήψεις σε θήρα, Μύκονο και Νάξο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερες ήταν οι πλούσιες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Άσπρο Χωριό, στο πλαίσιο της 17ης Μικρασιατικής Συνάντησης Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες για τα παιδιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας και της στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι «εγκέφαλοι» τα βασικά μέλη και ο κοινός προμηθευτής τους, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει συνολικά (120) άτομα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη σφοδρότητα του φαινομένου της κακοκαιρίας Daniel και τον μεγάλο όγκο νερού που προκάλεσε αποδεικνύει η εικόνα που καταγράφηκε μέσα στην κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στο σημείο που την διαπερνά η κρεμαστή γέφυρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουκ ολίγες φορές, τα τελευταία καλοκαίρια, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos