Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ σήμερα είναι οι 43, 9, 40, 12, 44 και τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάστηκε από το Δήμο Πάρου και την εταιρεία «Αειφόροι Νήσοι Αναπτυξιακή Α.Ε» η φάση Β΄ της μελέτης, δηλαδή το master plan, για την αλλαγή μορφής και χρήσης του Αγροκήπιου στην Παροικία. Η παρουσίαση έγινε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στο Εμπορικό Ναυτικό η τραγική είδηση του θανάτου 20χρονης ναυτικού δοκίμουΜαριάννας Τσίγκα, που επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο ως μέλος πληρώματος κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο απολαμβάνει τις διακοπές του ο 43χρονος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ματ Ίσμπια, ο οποίος αποτελεί τον νεότερο ιδιοκτήτη ομάδας του ΝΒΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου με τον Έπαρχο Πάρου - Αντιπάρου και υποψήφιο Δήμαρχο Πάρου Κωνσταντίνο Μπιζά είχε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Πετρόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά αποφάσισα να συστρατευτώ στην προσπάθεια, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα", προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε στην Πάρο τη θέση που της αξίζει!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλασιάζεται το Market Pass για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων. «Το Market Pass επεκτείνεται έως το τέλος του έτους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην Περιφέρεια Έβρου και τις πληγείσες περιοχές Βοιωτίας και Φθιώτιδας που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι από τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία Αυγούστου 2023 και οκταμήνου 2023, για το σύνολο των αεροδρομίων της χώρας μας, (Αεροδρόμιο Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», 24 αεροδρόμια διαχείρισης ΥΠΑ, 14 περιφερειακά αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece), προκύπτει ότι η επιβατική κίνηση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022 και του 2019 αυξήθηκε, ξεπερνώντας τα 50 εκατομμύρια διακινούμενους επιβάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία: Όλο και περισσότερα σωματεία δηλώνουν συμμετοχή στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos