Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

15 Φεβρουαρίου 2020 12:40

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Πάρου, στις 18 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη & ώρα 19:30μμ, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :


Θέμα 1ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης επί της προτάσεως του αντιδημάρχου Π. Κεμπάμπη για αναδιαμόρφωση των πλατειών Αλυγαριάς – Βεντουρή – Ζωοδόχου Πηγής – Ψαράδες – Ε. Κεμπάμπη.
Θέμα 2ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης επί της προτάσεως του αντιδημάρχου Π. Κεμπάμπη για αντικατάσταση ή μη του φίκου μετά την πτώση του στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής.
Θέμα 3ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης για αναδιαμόρφωση της πλατείας Ζωοδόχου Πηγής ως προς την πρόσβαση σε αυτή από πλευράς της οδού-ρέματος Κορμού.
Θέμα 4ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης επί αιτήματος πολίτη για άμεση αποκατάσταση επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία οικοπέδου εντός του οικισμού.
Θέμα 5ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης επί αιτήματος πολίτη εξάλειψης κινδύνου κατάρρευσης στεγάστρου σκίασης επί δημοτικής οδού εντός του οικισμού.
Θέμα 6ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με τους προβολείς επιχειρήσεων ως προς την επικινδυνότητα τους για τους διερχόμενους οδηγούς.
Θέμα 7ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με τον έλεγχο και την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου κλαδιών δέντρων που παρεμποδίζουν το δημοτικό φωτισμό και πινακίδες οδοσήμανσης και πληροφοριών.
Θέμα 8ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με τον έλεγχο δέντρων και ρείθρων στο δημοτικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και την λήψη μέτρων για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και πεζών.
Θέμα 9ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στα όρια της Κοινότητας.
Θέμα 10ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με τις πινακίδες πληροφοριών ιδιωτικών επιχειρήσεων στο οδικό δίκτυο στα όρια της Κοινότητας.
Θέμα 11ο: Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την αποκατάσταση των ηλιακών πάνελ στις στάσεις ΚΤΕΛ.
Θέμα 12ο : Πρόταση για κατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Φ. Ζερβάκου από ΕΠΑΛ προς Παροικία.
Θέμα 13ο : Πρόταση για άμεση εφαρμογή του Κανονισμού για την εμφανή οριοθέτηση κοινόχρηστων χώρων που παραχωρούνται από τον Δήμο σε ιδιώτες για επαγγελματική χρήση.
Θέμα 14ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την αντιμετώπιση των λυμάτων σκαφών αναψυχής στον κόλπο της Παροικίας.
Θέμα 15ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με εγκαταλελειμμένα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο κάτω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στην παραλιακή οδό.
Θέμα 16ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την απομάκρυνση σάκων με αδρανή υλικά από το προαύλιο της Σεπτεμβριανής.
Θέμα 17ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την χρήση Αλσυλλίου Εκατονταπυλιανής και πυρασφάλεια του.
Θέμα 18ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την αντιμετώπιση όμβριων υδάτων στην περιοχή από το Αρχαιολογικό Μουσείο έως την πλατεία της Εκατονταπυλιανής.
Θέμα 19ο : Πρόταση σχετικά με την διαγράμμιση του χώρου στάθμευσης –Ρ5- στην περιοχή Πλάτανος.
Θέμα 20o : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την οριοθέτηση της μπάρας απαγόρευσης της κυκλοφορίας επί της παραλιακής οδού κατά τους θερινούς μήνες στην περιοχή του λιμανιού.
Θέμα 21ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την αποκατάσταση τμημάτων πλακόστρωτου στον παραδοσιακό οικισμό.
Θέμα 22ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης για μελέτη ηλεκτροφωτισμού από Άγιο Ιωάννη Θεολόγο έως θέση Μπουνταράκι στην παραλιακή οδό.
Θέμα 23ο : Συζήτηση & λήψη απόφασης σχετικά με την αντιμετώπιση ροής υδάτων επί του Περιφερειακού στην περιοχή από το ύψος της οδού Ασκληπειού έως ποταμό Κατσίκη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥ

ΑΡΓΟΥΔΕΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos