Πάρος: Το ξενοδοχείο που ξεχωρίζει - Ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στο νησί

20 Απριλίου 2024 12:35

Το Paros Agnanti Resort&Spa, αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στο νησί της Πάρου,με παρουσία 25 ετών, και τη φετινή χρονιά παρουσιάζει την ολοκληρωτική ανανέωση του λογοτύπου του, σηματοδοτώντας έτσι στους επισκέπτες ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας και εξαιρετικής φιλοξενίας. Το νέο του λογότυπο, συμβολίζει την ανανέωση και την καινοτομία που προσφέρει αυτό το μοναδικό resortστο νησί της Πάρου, αλλά γενικότερα στις Κυκλάδες.

OlviaSpa:

Ανάμεσα στη φετινή ανανέωση του ParosAgnantiResort&Spaπεριλαμβάνεται το νέο πολυτελές σπα, το OlviaSpa, που προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξαιρετικές υπηρεσίες. Olvia, σύμφωνα με τον μύθο της Περσεφόνης, σημαίνει ευτυχής… μακάριος, ευδαίμων, είναι αυτός που γευόμενος τις υπηρεσίες μας μπορεί να απολαύσει ψυχική ικανοποίηση, χαρά και ευφορία, βασικά χαρακτηριστικά για να ξαναζήσεις τις στιγμές, να κατακτήσεις την ευτυχία της μακροζωίας. Προσκαλούμε τους επισκέπτες να βιώσουν τις ξεχωριστές και πολυτελείς παροχές του OlviaSpa.

PAROS AGNANTI 9

CoeliRestaurant:

Επιπλέον, το CoeliRestaurant , το ανανεωμένο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με θέα στη θάλασσα προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη ακόμη και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.Παράλληλα με μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν και το μουσικό πρόγραμμα από ένα ντουέτο καλλιτεχνών.

PAROS AGNANTI 10

Αθλητικές δραστηριότητες &Wellnessevents:

Οι εγκαταστάσεις αθλητικών δραστηριοτήτων (γήπεδο Padel, tennis&minigolfpark) θα καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών που αναζητούν αθλητικές δραστηριότητες, ενώ η εκπληκτική πισίνα θα προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Το φετινό καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν στο ParosAgnantiResort&Spawellnessevents, όπως τα powerfulspinningevents στονυπαίθριο χώρο, αλλά και οι οικογενειακές δράσεις ‘’ Φροντίδα στη Γη’’ όπου η οικογένεια θα έρθει σε επαφή με τη φύση και τη φροντίδα που μπορεί απλόχερα να μας προσφέρει η Μάνα Γη. Οι οικογένειες θα βιώσουν με φυσικά ελληνικά υλικά θεραπείες στο spa και παράλληλα θα ανταποδίδουν την αγάπη τους στη φύση, φυτεύοντας το οικογενειακό τους φυτό στον μποστάνι του ξενοδοχείου, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα στη φροντίδα της γης και στις αναμνήσεις διακοπών τους.

 Κυκλαδίτικη τέχνη του μαρμάρου με την υπογραφή του ΕμμανουήλΦωκιανού:

Το ParosAgnantiResort&Spa, προσκαλεί τους επισκέπτες του σε έναν κόσμο όπου η τέχνη και η πολυτέλεια συναντώνται, καθώς ο Εμμανουήλ Φωκιανός αποκαλύπτει τη Μοναδική Έκθεση Μαρμάρου. Κάθε έργο είναι μια επιβεβαίωση της δεξιοτεχνίας που μετατρέπει το στερεό μάρμαρο σε έναν εξαιρετικό ‘’αργαλειό’’ σχημάτων και συναισθημάτων. Το Paros Agnanti Resort & Spa αποτελεί τον ιδανικό καμβά για αυτές τις εξαιρετικές δημιουργίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εμβαθύνουν στην ομορφιά των μαρμαρένιων αριστουργημάτων του Φωκιανού.

PAROS AGNANTI RESORT & SPA

Με αυτές τις νέες προσθήκες, το Paros Agnanti Hotel συνεχίζει να αναδεικνύεται ως προορισμός πολυτέλειας και ξεκούρασης στην Πάρο, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής σε κάθε επισκέπτη. Το φετινό καλοκαίρι το ParosAgnantiResort&Spaθα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό σας στο νησί της Πάρου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.parosagnanti.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos