Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Στην κορυφή της λίστας 35 χωρών με την καλύτερη επίδοση στην οικονομία για το 2023 κατέταξε ο Economist την Ελλάδα, κάνοντας λόγο για «άλλον έναν απίθανο θρίαμβο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία... ροζ ελληνική σημαία, που φιλοξενείται σε έκθεση στο Γενικό Προξενείο της χώρας μας στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, αποτέλεσε «κόκκινο πανί» και προκάλεσε αντιδράσεις, «αναγκάζοντας» το υπουργείο Εξωτερικών να την αποσύρει, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια γιορτινή αγκαλιά θαλπωρής, χαράς, αγάπης και λάμψης, έγινε το χωριό της Μάπρησσας το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε η ενδιάμεση κλήρωση για την είσοδο στους 16, όπου ήδη περιμένουν οι ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαξε, Μπριζ, Λιλ, Βοκτόρια Πίλζεν και Μακάμπι, που τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χθες υπερψηφίστηκε από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ο κρατικός προϋπολογισμός του 2024.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 15-22 Φεβρουαρίου θα γίνουν τα 8 νοκ άουτ ματς για την πρόκριση στους 16.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 18:38

Η κλήρωση των 16 στο Champions League

Μεγάλα παιχνίδια έβγαλε η κλήρωση, άλλα αμφίρροπα και άλλα με ξεκάθαρα φαβορί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάθε χρόνο, η Google δημοσιεύει τα δεδομένα της «Έτος στην Αναζήτηση», μια αναφορά που δείχνει τι έκαναν οι χρήστες στο Google τους τελευταίους 12 μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα από το αναμενόμενο συνεχίζει να παράγει ο κρατικός προϋπολογισμός αφού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, τον Νοέμβριο καταγράφεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά, σε όλη τη χώρα νοσηλεύονται τόσο σε απλές κλίνες όσο και σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σχεδόν 1.200 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ οι καθημερινές εισαγωγές έχουν πλέον ξεπεράσει τις 200

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos