Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Από τα 2,7 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες που απαριθμεί το Youtube, μόλις τα δύο εκατομμύρια έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων της πλατφόρμας

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Πέρασε από τις Σέρρες κερδίζοντας 3-0 ο ΠΑΟ - Στο -7 ο Ολυμπιακός με τεσσάρα στον ΟΦΗ - Η Λαμία το ντέρμπι της εξάδας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα ταξίδι σκέτη περιπέτεια η ΑΕ Πάρου έδειξε χαρακτήρα και πήρε το πλοίο της επιστροφής από τη Μήλο έχοντας έναν βαθμό στις αποσκευές της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιστοποιημένο Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11-2-2024, στη Νάουσα, από τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παρ. Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 45, 32, 2, 34, 21 και τζόκερ ο αριθμός 6.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μαλακό τυρί βελούδινης υφής το οποίο παράγει και τυποποιεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου, το «Σουρωτό Πάρου» κέρδισε πρόσφατα το πολύ σημαντικό βραβείο Athens Fine Food Awards 2024 το οποίο απονεμήθηκε στην έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βραβείο της Athens Fine Food Awards 2024, τιμήθηκε το μαλακό τυρί γάλακτος «σουρωτό Πάρου» το οποίο παράγεται και τυποποιείται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 15:51

Πάρος: Δεντροφύτευση στο Μαρτσέλο

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, δεντροφύτευση στην παραλία του Μαρτσέλο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Παναγιώτη Δημόπουλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) και των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) των καταργημένων νομικών προσώπων ΚΔΕΠΑΠ και ΚΠΠΑ του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 14:02

H Angelina Mango νικήτρια του Sanremo 2024!

Το ιστορικό φεστιβάλ της Ιταλίας, το φεστιβάλ του Sanremo, έριξε αυλαία απόψε με την τελική βραδιά (serata finale). Νικήτρια του Sanremo 2024 αναδείχθηκε η Angelina Mango με το τραγούδι "La noia".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos