Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 17:51

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου

Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της 31ης Ιανουαρίου 2024 που διεξήχθη στο Δημαρχείο Πάρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όρισε ομόφωνα τα νέα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος τα οποία είναι τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 08-02-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 69χρονος ημεδαπός και 33χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook και συγκεκριμένα στο Messenger, καθώς δεν μπορούν να κλείσουν τις συνομιλίες τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 17:46

Ανακοίνωση Δήμου Θήρας

Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει ότι η εγκατάλειψη ογκωδών αντικειμένων (οικιακών συσκευών, επίπλων,στρωμάτων, απορρίμματα κλαδεμάτωνκτλ), απαγορεύεται αυστηρά σε οποιοδήποτε σημείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Φίλιππου Φόρτωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλο ενθουσιασμόπαρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γυμνασίων Φηρών – Μεσαριάς, του Δημοτικού Μεσαριάς και του Γενικού Λυκείου Θήρας, το «1ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών» που πραγματοποιήθηκε δωρεάν από τον Δήμο Θήρας στις 8 & 9 Φεβρουαρίου 2024 και επιμελήθηκε η χοροδιδάσκαλος του Δήμου μας κ. Σταματίνα Ξιάρχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 500 τεμάχια παράνομων αναβολικών σκευασμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο περισσότερα ποτά πίνουμε, τόσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα του αλκοόλ στο αίμα και συνεπώς, τόσο περισσότερο διαρκεί η επήρειά του και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να φύγει από τον οργανισμό μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 15:49

Συγκινητική τοιχογραφία με τον Όλιβερ

Από τη μέρα που έμαθα για την κακοποίηση και τον βίαιο θάνατο του Όλιβερ, δεν έχω μπορέσει να κοιτάξω το όμορφο πρόσωπο του χάσκι στις φωτογραφίες χωρίς να νιώσω την ανάγκη να απομακρυνθώ συναισθηματικά, να προστατευτώ από τη φρίκη σηκώνοντας έναν τοίχο, σχεδόν παραλύοντας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαιτείται αυξημένη επαγρύπνηση για: (α) ενισχυμένους νοτιάδες και (β) καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο - Πώς αξιολογείται η ένταση των φαινομένων για την επερχόμενη κακοκαιρία εξπρές - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos