Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις για τους μήνες Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, ο διδάκτωρ μετεωρολογίας του ΑΠΘ, Μιχάλης Σιούτας, μίλησε στην ΕΡΤ επισημαίνοντας πως ο Δεκέμβριος θα είναι πιο κρύος σε σχέση με τον Ιανουάριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλάνο Πιερρακάκη για τα ΑΕΙ - Πώς θα διεθνοποιηθούν τα δημόσια πανεπιστήμια και πώς θα εγκατασταθούν τα παραρτήματα των ευρωπαϊκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για Όλους: Δεύτερος κύκλος του προγράμματος για το χειμώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς της αισθήσεις της εντοπίστηκε στην καμπίνα της επιβάτιδα σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγα είναι τα πλοία που στη συνείδηση των Κυκλαδιτών είναι συνώνυμα του θρύλου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς φρένο τρέχει το 2023 ο ελληνικός τουρισμός, τόσο σε ότι αφορά τα έσοδα όσο και τις αφίξεις. Πλέον δεν γίνεται συζήτηση για το αν θα επιτευχθεί το ρεκόρ, αλλά πόσο ψηλά πλέον θα ανέβει ο πήχης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση για την κατάληψη του φορτηγού πλοίου «Galaxy Leader» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο σαφή, πλειοψηφικά, ηχηρά όχι, καταγράφηκαν στις απαντήσεις των παριανών πολιτών πάνω σε δύο συγκεκριμένα ερωτήματα της Δημοσκόπησης που διενήργησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι από τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία Οκτωβρίου 2023 και δεκαμήνου 2023, για το σύνολο των αεροδρομίων της χώρας μας,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 17:24

Θέατρο: Επίσημη Πρεμιέρα "Κρυμμένες|"

Σίγκμουντ & Μάρθα Φρόυντ, Κάρλ & Τζένη Μάρξ, Σωκράτης & Ξανθίππη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos