Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα την Παρασκευή στη Μόσχα με τουλάχιστον 40 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες σε αίθουσα συναυλιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι και αν ήταν πίσω στο σκορ με 16 πόντους διαφορά (26-40) λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου! Τι και αν στο πρώτο μισό του αγώνα το μπάσκετ δεν θύμιζε καθόλου... Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας τρομερό μπάσκετ!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομάδα της ρωσικής αντιτρομοκρατικής μέσα στο κτήριο - Τουλάχιστον πέντε οι ένοπλοι - Πάνω από 200 οι εγκλωβισμένοι στον συναυλιακό χώρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πέρασε καλά-καλά μια δεκαετία, όταν το 2013 τάγμα εφόδου της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» αποβιβάστηκε στο νησί μας με πρόσχημα την κοπή πρωτοχρονιάτικής πίτας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορυφώθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου, οι γιορτινές εκδηλώσεις της Αποκριάς στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την παγκόσμια διαφήμιση της Πάρου μέσω της δημοφιλούς σειράς του Netflix «One Day» έκανε λόγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 10ης Μαρτίου στο ένθετο «Τα καλά νέα της ημέρας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν μια εξαιρετική και άψογα διοργανωμένη γιορτινή βραδιά, η Κυριακή 10 Μαρτίου στο νησί της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακόμα και ένας ζωγράφος θα δυσκολευόταν να αποδώσει τους φυσικούς χρωματισμούς στους οποίους βάφεται το Αιγαίο κάθε εποχή του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος: Μια σπαρταριστή θεατρική κωμωδία που έκλεψε τις εντυπώσεις παρουσιάστηκε στη Νάουσα! – Προσεχώς στην Παροικία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου, το Αποκριάτικο party που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών στο χώρο του Συλλόγου στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos