Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 01:03

Νηρέας – ΑΟ Πάρου: Χόρτασαν γκολ

Στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα, ο Νηρέας υποδέχθηκε τον ΑΟ Πάρου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Σύλλογοι Γυναικών Νάουσας Πάρου και Πάρου Αρηΐς, και η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών “οι Κόρες των Κυκλάδων” (ΟΣΥΓΥ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου τους στα πλαίσια του Προγράμματος ERASMUS+ eCHOing, «Ανάκαμψη της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της ανοιχτής καινοτομίας πανεπιστημίων», με εταίρους Πανεπιστήμια από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες (Νορβηγία, Ιταλία, Εσθονία, Βουλγαρία), και απ’ την Ελλάδα η ΟΣΥΓΥ μαζί με την εταιρεία ανοικτής καινοτομίας WEB2LEARN.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση ο, μεταμορφωμένος από τον Μεντιλίμπαρ, Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ, τον γκρέμισε από την κορυφή και ξαναμπήκε στη μάχη του τίτλου - Οι Ναβάρο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (2) τα ερυθρόλευκα γκολ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντεσπόντοφ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι προετοιμασίες των αγροτών για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του κόμματος για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη που άνοιξε τη συζήτηση για την αλλαγή της ονομασίας του κόμματος και της ιδεολογικής του ταυτότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια λεπτομερής ματιά στις μικρές διαφορές στα επίπεδα συγκεκριμένων πρωτεϊνών στο αίμα επέτρεψε στους ερευνητές να εντοπίσουν πιθανά πρώιμα, προειδοποιητικά σημάδια άνοιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της κατάστασης στην Ερυθρά Θάλασσα τα πλοία που δραστηριοποιούνταν έως τώρα σε χώρες της Μέσης Ανατολής, αναγκάζονται να τροποποιήσουν τα δρομολόγια τους επιλέγοντας για μεγαλύτερη ασφάλεια χώρες της Μεσογείου μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη τελική ευθεία για την ίδρυση νέου κόμματος μπαίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σύλληψη μετατράπηκε τελικά η προσαγωγή του 45χρονου από την κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία αφού έδειξε απείθια μην αφήνοντας τους αστυνομικούς να κάνουν αυτοψία στον χώρο καθώς και για το γεγονός πως δεν έστελνε τα ανήλικα στο σχολείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρ ομαδόν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο του Στέφανο Κασσελάκη στο iSYRIZA που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μέχρι και για αλλαγή ονόματος και λογοτύπου του κόμματος λίγα 24ωρα πριν το συνέδριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos